Waarom kiezen voor een professionele stylist/salon..

 

Als je je nagels wilt laten doen is het belangrijk om te zoeken naar een goede professionele en liefst gediplomeerde/ gecertificeerde nagelstylist /salon.

Helaas is vaak het geval dat men kiest voor "goedkoop " dat is ergens te begrijpen want nagels kunnen een "dure " hobby zijn. Vaak is het dat men dat bij een ongecertificeerde styliste komt of naar Aziatische salons gaat.

Wat erg jammer is dat deze stylistes en /of salons niet alle knowhow hebben en met illegale producten werken waardoor jouw nagels er dus het dupe van worden, er word teveel van je natuurlijke nagelbed weg gefreesd en het product waar voornamelijk de Aziatische salons werken is een verboden product..

Het gevolg hiervan is dat de professionele stylist vaak het "beun " werk mag opknappen. Een professionele stylist /salon hoeft niét perse duur te zijn, bij ons professionele gediplomeerde stylisten staat naast de klant kwaliteit voorop.

Er zijn genoeg professionele gediplomeerde stylistes die vanuit huis of in een (eigen) salon werken, wil je weten of iemand gediplomeerd /gecertificeerd is vraag naar hun diploma of certificaat ( bij de meeste hangt het aan de muur zichtbaar voor de klant ) en vraag eventueel met welk merk zij werken.. wilt de styliste dat niet zeggen of laten zien dan weet je dat je met een (vaak) onprofessioneel stylist te maken heb die met "rotzooi " werkt.

*Note: de naam solarnails wat de Aziaten gebruiken is het product waar de verboden stof MMA in zit.

CND is gekomen met de met de naam solarnail, let wel dit is in dit geval een merknaam en geen product.