29. jun, 2018

Nieuwe Openingstijden

Vanaf juli 2018 gaat YNB op de maandagen dicht, dit omdat er ook inkopen moeten gedaan worden waar er anders door de weeks geen tijd voor is.

Op de vrijdag zal YNB tot 17:00 uur open zijn, uitzonderingen voor afspraken worden gemaakt na sluitingstijd zoals nu in principe al gebeurd.

Ook zullen er een aantal weekenden zijn die YNB gesloten zal zijn, Dit zijn privé/vakantie weekendjes,..YNB zal dus niet enige weken gesloten zijn ivm vakantie o.i.d.

27. jun, 2016

Wisten/weten jullie dat,..

-YNB geen extra toeslag berekend bij een opvulbehandeling na 4-5 weken...
-Dat er stylistes/salons zijn die wel na deze tijd extra toeslag of zelfs de setprijs vragen omdat er "meer" product gebruikt (moet)word(en)..

YNB hanteerd deze extra toeslag dus niet,.. omdat YNB van mening is dat per persoon de groei van de nagels verschillend is.. bij de een groeit het immers sneller dan bij de ander. (feit)

Uit eigen ervaring heeft YNB meegemaakt dat iemand met een set van net een week oud al een uitgroei had van bijna 2-2,5 week... dus waarom iemand meer berekenen als zij een snellere groei hebben.. er zijn ook personen die na 4-5 weken komen en een uitgroei hebben van nog geen 3 weken (langzamere groei).

YNB vind het dan ook onzin om na een x-aantal weken de klant meer te moeten bereken ..

21. jun, 2016

Vanaf augustus nieuwe prijslijst!

YNB voert va 01 augustus een nieuwe prijslijst in.
De nieuwe prijslijst gaat terug naar de oude methode; de nieuwe sets/opvulbehandelingen zullen excl design zijn tenzij er word gekozen voor een designset(incl) en er zullen (meer) prijzen zijn voor designs/nailsart per nagel of per set.
De reden hiervoor is naast dat de aanschaf vd producten duurder word, er meer rekening is gehouden met de benodigde tijd welke nu dus ook bij de prijs is ingecalculeerd (zeker bij een design met veel 3D designs/verschillende technieken), hiervoor zijn er nu verschillende 3D design aanbiedingen zodat men toch de set krijgt die men wilt met een gepaste prijs daaraan. Op de prijslijst zal ook aangeven staan wat standaard mogelijk is/erin zit voor die prijs.
* De oude prijs zal nog te zien zijn op fb t/m juli 2016

1. apr, 2016

Kennismakingskorting

Nieuw bij YNB va 01 april 2016; Kennismakingskorting...

Maak je voor de eerste keer als nieuwe klant een afspraak bij YNB dan krijg je € 5,00 korting * op je nieuwe set acrylnagels!!

*! Deze korting geldt niet in combinatie met een actie/aanbieding!

Graag tot ziens!!